Termeni şi condiţii

Toate paginile de pe acest site şi conţinutul acestora, incluzând design, text şi grafică, sunt proprietatea 6 vine loto!.
Toate drepturile rezervate.

Informaţia conţinută de acest site are doar scop informativ. Deşi s-au luat toate măsurile necesare, 6 vine loto! nu oferă nici o garanţie asupra exactităţii sau credibilităţii informaţiilor publicate pe acest site.
Accesarea şi utilizarea acestui site este responsabilitatea utilizatorilor, 6 vine loto! nu garantează că utilizarea sau descărcarea de materiale de pe acest site nu va cauza pagube, pierderi de date sau infectarea cu viruşi informatici.

6 vine loto! nu îşi asumă responsabilitatea pentru inexactitaţi sau omisiuni prezente pe acest site.

6 vine loto! îşi rezervă dreptul de a actualiza şi de a modifica informaţiile publicate pe acest site, inclusiv termenii şi condiţiile de utilizare, în orice moment şi fără a anunţa aceste modificări.

6 vine loto! nu oferă nicio garanţie a neîntreruperii funcţionării sau utilizării acestui site şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţii prezentate pe acest site de terţe persoane.

Acest site poate conţine link-uri catre alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite doar pentru comoditate si pot fi modificate. 6 vine loto! nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul sau termenii de utilizare asociate cu acele site-uri.

6 vine loto! nu oferă nicio garanţie a caştigului prin folosirea numerelor generate de generatorul de numere eCaLoto.

Ca vizitator al acestui site, recunoaşteţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu termenii si condiţiile de utilizare.

Sitemap